Actorul Hugh Laurie, vedeta serialului de televiziune "Dr. House", si-a lansat cel de-al doilea album muzical din cariera, "Didn't It Rain", informeaza the hollywoodreporter.com.

Albumul, care include piese jazz si blues, a fost lansat in SUA marti. El urmeaza materialului discografic lansat de Laurie in 2011, o colectie de piese blues intitulata "Let Them Talk". Lansarea acestui prim album a fost urmata de un turneu de promovare, Laurie sustinand primul sau concert live din cariera in Germania, la Hamburg, in aprilie 2011.

"A fost una dintre cele mai teribile experiente din viata mea", a declarat Laurie despre acest prim concert, pentru The Hollywood Reporter. El a adaugat ca s-a gandit la modul serios sa apese alarma pentru incendii pe care o vazuse in holul clubului unde a sustinut concertul, pentru a-l anula in ultimul moment.

Potrivit MEDIAFAX, din fericire, Laurie s-a descurcat in acea seara si a mai sustinut alte peste 100 de concerte ulterior. Primul sau album s-a vandut in peste un milion de copii, iar vedeta in varsta de 54 de ani a sustinut concerte, alaturi de trupa sa, The Copper Bottom Band, in SUA, Europa, America de Sud si Rusia.

Noul album al lui Laurie, care canta la pian de la varsta de 6 ani, include piese datand din epoca pionierilor genurilor blues si jazz - W.C. Handy ("St Louis Blues") si Jelly Roll Morton ("I Hate A Man Like You") -, dar si cantece mai noi, ca cele ale Dr. John ("Wild Honey") si Alan Price of The Animals ("Changes").
Hugh Laurie si The Copper Bottom Band vor porni din nou in turneu in America de Nord, in octombrie, avand programate 16 concerte in SUA si Canada.

Hugh Laurie s-a nascut in Oxford (Marea Britanie), pe 11 iunie 1959. A studiat la Oxford si Eton. A jucat in filme de lungmetraj precum "Ratiune si simtire" (1995), seria "Stuart Little", "Maybe Baby" (2000), "Street Kings" (2008), dar a devenit celebru pe plan mondial datorita rolului sau din serialul TV "Dr. House", pentru care a trebuit sa renunte la accentul britanic. Pentru rolul din acest serial, Hugh Laurie a fost recompensat cu doua premii Globul de Aur si alte trei nominalizari la prestigioasele trofee, doua premii ale Sindicatului actorilor americani, doua premii ale Asociatiei criticilor de televiziune si a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.