Biletele pentru concertul pe care Julio Iglesias il va sustine la Sala Palatului din Bucuresti, pe 24 octombrie, au fost puse in vanzare. Afla cat vor costa.

Biletele au fost puse in vanzare in exclusivitate in reteaua Vreau Bilet, la standul din Unirea Shopping Center, la casa de bilete Vreau Bilet din strada Profesor Moise Nicoara nr. 18, Arte International - Libraria Eminescu, precum si in magazinele EuroGSM, la Sala Palatului si online, pe www.vreaubilet.ro.

Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, astfel:

  • categoria IV - 200 de lei,
  • categoria III - 250 de lei,
  • categoria II - 290 de lei,
  • categoria I - 390 de lei,
  • categoria VIP - 500 de lei.
Organizat de International Best Project, concertul din acest an are la baza un atu esential, extrem de important atat pentru interpret, orchestra acestuia, cat si pentru auditoriu. Fata de reprezentatiile anterioare din Romania, sustinute in spatii amenajate in aer liber, Julio Iglesias a ales de aceasta data sa concerteze intr-o sala de spectacol cu acustica adecvata, fapt care le va garanta spectatorilor o experienta muzicala fascinanta.

Prin urmare, fanii din Romania ai artistului vor beneficia in aceasta toamna de un concert live grandios, din programul caruia nu vor lipsi cele mai cunoscute melodii ale lui Julio Iglesias, precum "Baila Morena", "Guantanamera", "La Carretara", "El Amor" si "Aqua dulce, aqua sala".

Concertul din 24 octombrie este al 12-lea pe care artistul spaniol il sustine pe scenele din Romania, cel mai recent avand loc anul trecut, la Bucuresti, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.