Duminica seara, Connect-R (31 de ani) a vorbit la emisiunea "Ultima ora" de la Romania TV despre casnicia cu Misha, pe numele adevarat Mihaela Sotrocan (22 de ani).

"70 la suta se spune ca este fetita, din ce ne-a spus domnul doctor. Ne-am atasat de ideea asta si eu, si Mihaela. Vrem doar sa fie sanatos. Mihaela este insarcinata in trei luni si 6 zile. Toata lumea a crezut ca am facut nunta fiindca a ramas ea insarcinata.

E o vorba: cand iti vorbeste Dumnezeu, e bine sa-l asculti. Eu eram in perioada in care trecusem de mult de despartirea de Diana. Aveam vreo 5 luni si ceva, desi noi din timpul relatiei eram cumva despartiti neoficial. In tranzitul asta eu m-am indragostit efectiv si ea (Mihaela n.r.) la fel. Mihaela e o blandete de om si asta m-a atras foarte mult la ea. Efectiv ne-am iubit si Dumnezeu a binecuvantat iubirea noastra."

Cantaretul s-a casatorit cu Misha pe 25 iulie, in cadrul unei ceremonii restranse, urmata de o petrecere la fel de discreta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.