Cantaretul Elton John a fost operat de apendicita, joi, la Monaco, si isi petrece convalescenta in resedinta sa din sudul Frantei.

Artistul britanic, care a fost nevoit sa isi anuleze mai multe concerte in aceasta vara dupa ce a fost diagnosticat cu apendicita, le-a spus unor prieteni apropiati ca se simte bine dupa aceasta interventie chirurgicala si ca abia asteapta sa revina pe scena, luna viitoare, scrie MEDIAFAX.

Operatia a avut loc joi la spitalul Princess Grace din Monaco. Artistul a fost deja externat si isi petrece convalescenta in resedinta sa din Nisa, alaturi de partenerul lui de viata, David Furnish, si de cei doi fii ai cuplului, Zachary si Elijah.

Cantaretul in varsta de 66 de ani a urmat timp de cateva saptamani un tratament cu antibiotice cu scopul de a reduce inflamatia de la nivelul apendicelui, inainte de a putea suporta aceasta interventie chirurgicala.
"Ma simt minunat", i-a spus artistul unui prieten apropiat.

Aceeasi sursa a adaugat: "Elton s-a intors la Nisa si se joaca cu copiii sai. Se simte mult mai bine si are o atitudine pozitiva dupa operatie".
"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.