Printul William al Marii Britanii si sotia sa, Catherine, au inregistrat oficial, vineri, nasterea primului lor copil, printul George, care s-a nascut pe 22 iulie.

Nasterea printului George, care ocupa locul al treilea in ordinea de succesiune la tronul britanic, a fost inscrisa in mod oficial in registrul de nasteri din Marea Britanie, scrie MEDIAFAX.

William si Catherine, ale caror titluri oficiale sunt ducele si ducesa de Cambridge, au completat documentul oficial la Palatul Kensington, resedinta oficiala pe care cuplul o detine la Londra.

Potrivit legislatiei britanice, toate nasterile din Anglia trebuie sa fie inscrise intr-un registru oficial intr-un interval de 42 de zile de la nasterea bebelusilor. Printul William a fost acela care si-a pus semnatura in registru. Martor la eveniment a fost un angajat de la Arhivele Registrului Nasterilor din Westminster.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.