Cea mai frumoasa romanca, braileanca Andreea Chiru, va merge la toamna sa reprezinte Romania la finala Miss World, care va avea loc in Indonezia, scrie adevarul.ro.

"A fost foarte greu sa ne decidem asupra castigatoarei. Ea a fost carismatica, ne-a zambit. Ne-a placut foarte mult de ea", a declarat Alex Rozs, membru al juriului.

"Sunt foarte emotionata. Ma simt ca o printesa. Nu mi-a venit sa cred ca am luat acest titlu. Sper sa reprezint cu succes tara si sa dau dovada ca sunt cea mai buna. Toate fetele au fost frumoase, ma bucur pentru cele care au castigat impreuna cu mine, iar celelalte sa nu fie suparate ca nu au luat nimic, pentru ca toate sunt superbe", a declarat Andreea, citata de cotidianul.ro.

Premiul al doilea a fost castigat de Madalina Buftea, in varsta de 19 ani, din Alba Iulia, iar premiul I - First Runner Up - i-a revenit tinerei Monica Rusu, in varsta de 25 de ani, din Cluj-Napoca.

Andreea va merge la finala din Indonezia, acolo unde va intra in concurs cu alte 133 de „frumuseti” din toata lumea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.