Regizorul canadian James Cameron a confirmat faptul ca filmul "Avatar", pe care l-a regizat in 2009, va avea trei continuari, informeaza contactmusic.com.

Cineastul canadian a abandonat toate celelelalte proiecte ale sale pentru a se concentra asupra acestor trei continuari ale filmului "Avatar", lungmetrajul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei - 2,7 miliarde de dolari.

Potrivit MEDIAFAX, James Cameron a realizat in ultimele luni o serie de filmari subacvatice pentru cel de-al doilea film din seria "Avatar", a carui actiune se va desfasura sub apa, si a lasat sa se inteleaga la inceputul acestui an ca este foarte tentat de ideea ca aceasta franciza sa fie alcatuita din patru filme.

Joi, regizorul canadian a confirmat faptul ca pelicula originala din 2009 va fi urmata de o trilogie, spunand ca a luat aceasta decizie dupa ce a inteles ca are la dispozitie un subiect suficient de complex pentru a realiza acest lucru.

"Sa construiesc universul pe care l-am creat pentru «Avatar» a fost o experienta rara, incredibila, generatoare de multe satisfactii. Scriind scenariile pentru noile filme, am inteles ca universul «Avatar», intriga in sine si personajele au devenit mult mai complexe decat anticipasem si a devenit evident faptul ca doua filme nu vor fi suficiente pentru a capta tot ce voiam sa prezint pe marele ecran", a declarat James Cameron.

Cele trei filme noi din seria "Avatar" vor fi filmate impreuna, fara pauze intre ele, insa vor fi lansate succesiv, in 2016, 2017 si 2018.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.