Sotia uneia dintre victimele lui Huidu a depus plangere la CEDO, nemultumita de verdictul acordat de justitia romana.

Elena Balog, sotia barbatului ucis de Serban Huidu in accidentul de masina din 2011, a depus plangere la CEDO impotriva statului, fiind nemultumita de decizia data impotriva fostului realizator TV si de despagubirile primite.

Balog a recurs la aceasta solutie dupa ce Huidu a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu suspendare. Femeia considera ca fostul realizator TV ar trebui sa se afle dupa gratii, conform gandul.info.

Decizie definitiva: Huidu scapa cu suspendare

Curtea de Apel Brasov a decis ca firma de asigurari trebuie sa plateasca daune de 190.000 de euro rudelor victimelor accidentului provocat de Serban Huidu in 2011.

Initial, firma de asigurari auto SC Asigurare - Reasigurare Astra SA a fost obligata sa plateasca integral daunele civile in cuantum de peste 360.000 de euro stabilite de catre Judecatoria Brasov, pe 18 decembrie 2012, catre familiile celor trei victime din accidentul provocat de Huidu, in 16 octombrie 2011, la Timisul de Sus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.