Angelina Jolie, care va putea fi vazuta in curand pe marile ecrane in filmul "Maleficent", este actrita cel mai bine platita de la Hollywood, cu venituri estimate de circa 33 milioane de dolari, obtinute in ultimul an, potrivit unui top alcatuit de revista Forbes, informeaza Reuters.

Angelina Jolie, care are trei copii biologici si trei adoptati cu logodnicul ei, actorul Brad Pitt, a ocupat locul al treilea in topul Forbes din 2012.

In acest an, pe locul al doilea in clasamentul Forbes se afla Jennifer Lawrence, recompensata in 2013 cu Oscarul pentru cel mai bun rol principal feminin, care a obtinut venituri de 26 milioane de dolari in ultimul an.

Kristen Stewart, actrita principala din franciza cinematografica "Amurg/ Twilight", a pierdut pozitia de lider pe care o ocupa in acest clasament, in 2012, si a coborat pe locul al treilea, cu venituri de 22 milioane de dolari.

Restul topului primelor zece actrite de la Hollywood, in functie de venituri, este complatat de:
Jennifer Aniston - 20 milioane de dolari.
Emma Stone - 16 milioane de dolari.
Charlize Theron - 15 milioane dolari,
Sandra Bullock - 14 milioane dolari,
Natalie Portman -14 milioane dolari,
Mila Kunis - 11 milioane dolari,
Julia Roberts - 11 milioane dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.