Actrita Diane Lane va interpreta rolul fostei prime doamne a Statelor Unite devenita ulterior Secretar de Stat Hillary Clinton intr-un serial de televiziune care va fi produs de televiziunea americana NBC.

NBC intentioneaza sa realizeze acest proiect sub forma unei miniserii TV care va avea durata de patru ore si se va intitula "Hillary".

Rolul principal a fost atribuit actritei Diane Lane, insa numele actorului care il va juca pe Bill Clinton nu a fost deocamdata dezvaluit.

Miniseria "Hillary" va prezenta cele mai importante aspecte din viata si cariera fostei prime doamne a Statelor Unite si Secretar de Stat, relatand evenimente din 1998 pana in prezent, scrie MEDIAFAX.

Bob Greenblatt, directorul diviziei Entertainment de la NBC, a spus ca nu a fost deocamdata aleasa data la care va fi difuzat primul episod, precizand insa ca miniseria "Hillary" va rula probabil pe micile ecrane inainte ca Hillary Clinton sa isi anunte candidatura la nominalizarea Partidului Democrat pentru functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Hillary Clinton nu a anuntat deocamdata daca va candida la alegerile prezidentiale din 2016.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.