Actorul Keanu Reeves, care s-a consacrat la Hollywood cu personajul Neo din trilogia SF "Matrix", revine pe marile ecrane cu un rol intr-o superproductie dupa mai bine de zece ani.

Primul trailer al productiei 47 Ronin, prezentat de presa americana ca fiind cel mai important film al lui Keanu Reeves de la trilogia The Matrix, a fost dat publicitatii, scrie mediafax.

Pelicula este bazata pe o poveste reala din istoria Japoniei. Este vorba despre un grup de 47 de samurai care au decis sa onoreze imaginea liderului lor, nevoit sa recurga la o sinucidere.

Keanu Reeves, care apare in rolul unui samurai insarcinat de ceilalti sa-i conduca in lupta cu dusmanii lor, recunoaste ca filmul produs de studiourile Universal si-a permis sa modifice unele elemente ale legendei japoneze, insa, spune el, "intr-un mod respectuos".

"Copii japonezi au crescut cu aceasta poveste. Au auzit-o in familie, au auzit-o la scoala, este parte din cultura lor. A fost transpusa in filme de foarte multe ori (n.r. - aproximativ 80 de productii japoneze, insa niciuna straina). Este ca western-ul nostru, povestea continua sa fie spusa. Ea a fost lucrata, ce-i drept, pentru acest film, insa cu respect", a declarat actorul american.

Pelicula a intampinat unele probleme in timpul filmarilor, dupa ce bugetul alocat initial a fost cu mult depasit, ajungand pana la 200 de milioane de dolari. Acest lucru a intarziat si data lansarii, care initial ar fi trebuit sa fie februarie 2013, iar acum este anuntata pentru Craciunul din acest an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.