Actorul australian Hugh Jackman a dezvaluit intr-un interviu recent ca obisnuieste sa faca sex cu sotia sa imbracat in Wolverine, personajul pe care il interpreteaza in filmele din franciza "X-Men", relateaza MEDIAFAX.

In acel interviu, dezvaluind cateva secrete intime, starul australian a spus ca intretine pasiunea din viata sexuala a cuplului facand dragoste cu sotia sa, Deborra-Lee Furness, imbracat in costumul personajului Wolverine, pastrand inclusiv celebrele lame metalice ale acestuia.

Actorul a spus ca aceasta fantezie sexuala a cuplului este destul de costisitoare, din cauza numarului foarte mare de seturi de lenjerie de pat care au fost distruse in timpul partidelor de sex.

In schimb, Deborra-Lee Furness spune ca acel costum are totusi si cateva avantaje in afara dormitorului, inclusiv in bucatarie, unde lamele metalice sunt "ideale pentru prepararea salatelor".

Intrebat de reporteri despre influenta pe care sotia sa o are asupra carierei sale, Hugh Jackman a spus: "Nu as fi nici pe sfert barbatul care sunt astazi daca ea nu ar fi existat".

"The Wolverine", filmul dedicat acestui personaj principal din franciza "X-Men", va avea premiera in SUA pe 26 iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.