Filmul de animatie "Sunt un mic ticalos 2/ Despicable Me 2", produs de studiourile Universal, nu va putea fi lansat in cinematografele din China continentala, scrie MEDIAFAX.

Un purtator de cuvant al studiourilor Universal a confirmat faptul ca filmul nu va putea fi lansat in China continentala. In mod similar, primul film din aceasta franciza, lansat in 2010, nu a primit acordul pentru a fi difuzat in China.

Decizia oficialilor chinezi se inscrie in incercarile oficialilor din aceasta tara de a diminua entuziasmul populatiei pentru animatiile de import.

"Sunt un mic ticalos 2/ Despicable Me 2", lansat cu mare succes in Hong Kong, unde a incasat deja 3,2 milioane de dolari din vanzarile de bilete, este unul dintre cele mai asteptate filme in China continentala.

Anuntul a reprezentat o surpriza, avand in vedere ca presa chineza a difuzat informatii regulat despre aceasta pelicula.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.