Scriitorul american Chuck Palahniuk planuieste sa scrie o continuare a bestseller-ului "Fight Club", care va fi lansata sub forma unui roman grafic, cel mai probabil in anul 2015, informeaza huffingtonpost.com.

Scriitorul Chuck Palahniuk a confirmat informatia.

"Este adevarat. Chelsea Cain m-a prezentat unor artisti si creatori de la Marvel, DC si Dark Horse, iar ei ma ghideaza in acest proces. E foarte probabil sa fie vorba despre o serie de carti, iar actiunea se va petrece zece ani dupa «Fight Club»" si dupa asa-zisa disparitie a lui Tyler Durden. In continuare, Tyler Durden este cel care spune povestea, pandind din interiorul lui Jack si pregatindu-si revenirea. Jack nu isi da seama de ce se intampla in jurul lui, iar Marla este plictisita", a spus Chuck Palahniuk, potrivit MEDIAFAX.

Palahniuk a mai scris pe contul sau de pe reteaua de socializare Twitter ca romanul va aparea, cel mai probabil, in 2015.

Supranumit "portdrapelul generatiei nihiliste", scriitorul american Chuck Palahniuk s-a nascut in 1962. Primele sale doua carti, trimise unor editori din New York, au fost refuzate. La fel se va intampla si cu romanul "Fight Club", respins initial pentru ca a fost considerat "prea intunecat si prea riscant". In loc sa-i mai estompeze tonul, Palahniuk il va duce la extrem.

Publicat in 1996 si devenit un clasic al literaturii underground, "Fight Club" este unanim considerat in momentul de fata drept unul dintre cele mai originale si provocatoare romane scrise in ultimul deceniu al secolului XX.

In 1999, Palahniuk publica "Supravietuitor" si "Monstri invizibili", urmate de "Sufocare" (2001), "Cantec de leagan" (2002), "Jurnal" (2003), "Bantuitii" (2005) si "Rant" (2007). Palahniuk a mai publicat o carte de amintiri si insemnari de calatorie, "Fugari & refugiati" (2003), si un volum de eseuri, "Mai ciudat decat fictiunea" (2004).

"Fight Club" a fost ecranizat de David Fincher, in 1999, si a avut o distributie de exceptie in care se regasesc Brad Pitt, Helena Bonham Carter si Edward Norton.

Citeste si:
Un fan Marvel a vazut "Avengers: Endgame" de 110 ori la cinema
Un fan Marvel a vazut...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.