Catherine, sotia printului William, insarcinata cu primul copil al cuplului, care va ocupa locul al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, a fost internata luni dimineata la maternitatea St. Mary din Londra, a anuntat Palatul Kensington.

"Travaliul se afla inca la inceput, dupa ce (ducesa de Cambridge, n.r.) a fost internata" la clinica St. Mary, "in jurul orei 06.00 (05.00 GMT) in aceasta dimineata", se precizeaza in comunicatul emis de Palatul Kensington, resedinta oficiala a cuplului princiar britanic.

Ducesa de Cambridge, in varsta de 31 de ani, a sosit cu automobilul de la Palatul Kensington, insotita de sotul ei, printul William, care a anuntat ca va fi alaturi de sotia sa la nasterea bebelusului, scrie MEDIAFAX.

Potrivit unor surse oficiale, Palatul Kensingon va emite un nou comunicat de presa doar dupa nasterea bebelusului. Ducesa de Cambridge va fi asistata la nastere de unul dintre cei mai mari specialisti, inclusiv actualul medic ginecolog al reginei, Alan Farthing.

Aceasta nastere a generat un interes urias in presa din lumea intreaga, numerosi jurnalisti instalandu-si corturile de aproape trei saptamani in fata maternitatii londoneze, intrucat data la care sotia printului William urmeaza sa nasca nu era cunoscuta. Palatul regal anuntase doar ca ducesa va naste "la jumatatea lunii iulie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.