Actorul scotian Gerard Butler a venit in Romania si a mers impreuna cu iubita sa, fotomodelul roman Madalina Ghenea, pe Transfagarasan, scrie MEDIAFAX.

Gerard Butler a sosit in Romania cu un avion, care a aterizat pe aeroportul Otopeni sambata. Actorul a fost asteptat de Madalina Ghenea, cei doi mergand apoi cu un elicopter pe Transfagarasan.

Gerard Butler si Madalina Ghenea au admirat peisajul si s-au retras apoi la o cabana din zona.

Actorul scotian Gerard Butler, care a confirmat la jumatatea lunii iunie zvonurile potrivit carora s-a despartit de Madalina Ghenea, a fost fotografiat din nou in compania fotomodelului roman, in luna iunie, la Roma, dupa cum a informat la momentul respectiv huffingtonpost.com. Actorul scotian si Madalina Ghenea au fost fotografiati de paparazzi italieni in timp ce se plimbau prin Roma, tinandu-se de mana.

Inainte de relatia cu Madalina Ghenea, Gerard Butler, in varsta de 43 de ani, a avut relatii cu cateva actrite importante de la Hollywood, precum Jennifer Aniston, Jessica Biel, Reese Witherspoon si Cameron Diaz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.