Ducesa de Cambridge, sotia printului William al Marii Britanii, ar putea naste in cursul zilei de vineri, afirma o sursa citata de site-ul tabloidului britanic Daily Mail.

In timp ce britanicii asteapta cu infrigurare nasterea bebelusului regal, presa din regat a anuntat noaptea trecuta ca termenul sarcinii ducesei de Cambridge nu a fost depasit, asa cum multe persoane incepusera sa creada, scrie MEDIAFAX.

Presa anuntase saptamana trecuta ca ducesa Kate trebuia sa nasca pe 13 iulie, insa potrivit unor informatii de ultima ora, nasterea va avea loc vineri.

Numerosi jurnalisti si-au instalat corturile in fata aripii Lindo a spitalului St. Mary din Londra de aproape doua saptamani, iar retelele de socializare au fost pur si simplu inundate cu zvonuri despre sarcina ducesei Kate. Potrivit unuia dintre aceste zvonuri, sotia printului William ar fi intrat in noaptea de joi spre vineri in travaliu.

Luni, Camilla, sotia printului Charles, a lasat sa se inteleaga ca asteptarea se va incheia in curand si ca asteapta venirea pe lume a unui baietel sau a unei fetite "pana la sfarsitul acestei saptamani".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.