Cantareata Tina Turner este din nou o femeie casatorita, intrucat artista americana si partenerul ei de viata si-ar fi unit destinele in cadrul unei ceremonii civile discrete, in Elvetia, afirma presa locala.

Cantareata in varsta de 73 de ani, care a devenit cetatean elvetian in luna aprilie, s-a casatorit cu producatorul muzical german Erwin Bach, in varsta de 57 de ani, in cadrul unei ceremonii discrete, organizata pe malul Lacului Zurich, in localitatea Küsnacht, scrie MEDIAFAX.

Ceremonia ar fi avut loc "in urma cu cateva zile", potrivit declaratiilor facute de Hannes Friess, un angajat al primariei locale.

Tina Turner si sotul ei isi vor celebra casatoria si printr-o ceremonie budista, la resedinta lor din Küsnacht, duminica, 21 iulie, la care sunt asteptati sa participe, potrivit presei internationale, peste 120 de invitati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.