Tanarul actor canadian in varsta de 31 de ani a fost gasit mort in hotelul Pacific Rim din Vancouver.

In cadrul unei conferinte de presa, politia din Vancouver a confirmat decesul acestuia. Conform detaliilor oferite, in jurul pranzului, actorul si-a ratat ora de predare a cheii. Angajatii hotelului i-au verificat atunci camera unde i-au descoperit corpul fara viata.

Monteith ar fi fost mort de cateva ore, scrie perezhilton.com.

Deocamdata nu se stie cauza mortii, dar a fost exclusa posibilitatea unei crime, din moment ce Cory Monteith se cazase singur in camera cu o noapte in urma.

Cory Monteith s-a nascut in Calgary, Canada si a parasit scoala la varsta de 16 ani, din cauza problemelor de dependenta de alcool si droguri. In 2009, a primit rolul care l-a facut cunoscut in lumea intreaga: Finn Hudson in serialul care avea sa devina un mare succes, "Glee". Pana in momentul mortii sale, Cory Monteith a fost implicat intr-o relatie cu partenera sa de serial, Lea Michelle. Din 31 martie si pana pe 26 aprilie 2013, actorul a fost internat la o clinica de dezintoxicare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.