Unul dintre cei mai in voga cantareti de la noi va deveni tatic anul viitor, scrie click.ro.

Cantaretul Stefan Mihalache (31 de ani), alias Connect-R, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o colega de breasla. Noua iubita se numeste Mihaela, sau Misha, canta cu DJ Sava si este vocea hitului Tenerife.

Blonda si solistul vor deveni parinti anul viitor. Impresarul artistului a confirmat, in exclusivitate pentru Click!, vestea. "Sunt primele saptamani, primele simptome. Misha a facut testul "Barza" si a iesit pozitiv. Acum cateva zile a aflat ca va deveni tata. Isi dorea foarte mult un copil, chiar daca nu a spus niciodata lucrul asta. Nu mi-a spus daca vrea sa fie fata sau baiat, e important sa fie sanatos.

Cu siguranta urmeaza si casatoria pentru ca Stefan este un tip foarte responsabil. Nu l-am auzit vorbind despre asta, dar cred ca nu si-a revenit inca dupa vestea frumoasa. Este foarte fericit", a spus impresarul cantaretului, Emil Burloi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.