Sam Mendes va regiza cel de-al 24-lea film din seria "James Bond", programat pentru lansare pe 23 octombrie 2015 si in care actorul Daniel Craig isi va relua rolul spionului "007", au anuntat producatorii francizei de succes britanice.

Sam Mendes a asigurat si regia celui de-al 23-lea film din seria "James Bond", "007: Coordonata Skyfall", lansat in 2012. Initial, producatorii anuntasera ca Sam Mendes a refuzat sa regizeze acest al 24-lea film din franciza "James Bond".

Scenariul urmatorului film al francizei va fi semnat de John Logan, scenaristul lungmetrajului "Skyfall".

Producatorii Michael G Wilson si Barbara Broccoli au declarat: "Suntem incantati sa lucram din nou cu Daniel Craig, Sam Mendes si John Logan".

Acest nou film va reprezenta un nou proiect important al regizorului britanic Sam Mendes in domeniul productiilor de actiune care beneficiaza de un buget important. Sam Mendes, fostul sot al actritei Kate Winslet, este regizorul unor celebre filme din registrul dramatic, precum "Nonconformistii/ Revolutionary Road" (2008) si "American Beauty" (1999), care i-a adus, de altfel, si premiul Oscar pentru regie, scrie MEDIAFAX.

Lansat in 2012, cel mai recent film cu agentul 007, "007: Coordonata Skyfall", cu Daniel Craig in rolul principal, a generat incasari de 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial. Lansat intr-un an in care celebra franciza britanica a implinit o jumatate de secol de existenta, acest lungmetraj a fost apreciat atat de public, cat si de criticii de cinema. "Skyfall" a fost recompensat cu doua premii Oscar, pentru cel mai bun cantec, "Skyfall", interpretat de Adele, si cel mai bun montaj sonor. A primit de asemenea premiul BAFTA pentru cel mai bun film.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.