Cantareata americana Lady Gaga i-a socat pe cei peste 39 milioane de fani ai sai anuntand ca a decis sa isi suspende "temporar" contul de pe Twitter, scrie MEDIAFAX.

Artista si-a retras fotografia din profilul ei de pe aceasta platforma de microblogging si a postat cu aceasta ocazie un mesaj in care isi anunta fanii ca va sta departe de Twitter pentru o perioada nedeterminata.

"Aceasta interfata a fost inchisa temporar. Va rugam sa reveniti mai tarziu pentru informatii actualizate", se afirma in acel mesaj.

Cantareata in varsta de 27 de ani a sters totodata cateva mesaje postate pe Twitter in luna februarie - cu putin timp inainte sa isi amane mai multe concerte din turneul ei mondial "Born This Way" din cauza operatiei suferite la sold.

Potrivit speculatiilor din presa americana, Lady Gaga a ales aceasta metoda inedita de comunicare pentru a-si promova noul ei album de studio, "Artpop", sporind suspansul inainte de lansarea acestuia pe piata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.