Rockerul american Jon Bon Jovi a donat 1 milion de dolari fondului special creat de autoritatile din statul sau natal New Jersey pentru ajutorarea familiilor afectate de uraganul Sandy, scrie MEDIAFAX.

New Jersey a fost puternic afectat de uraganul Sandy, care a devastat coasta de est a Statelor Unite in octombrie 2012. Luni, rockerul Jon Bon Jovi a predat cecul de 1 milion de dolari guvernatorului acestui stat, Chris Christie.

La ceremonia speciala organizata pentru inmanarea cecului, Jon Bon Jovi a declarat:

"Stiu ca acest milion de dolari pare sa fie o suma destul de mare, dar ea reprezinta in realitate doar o picatura intr-un ocean. Imi place sa cred in «puterea noastra», un concept care se refera la noi toti, impreuna - iar asta inseamna tu, eu, noi - si facem astazi un pas, impreuna, pentru a reconstrui vietile acestor oameni", a adaugat Jon Bon Jovi.

Solistul trupei Bon Jovi s-a dovedit deosebit de activ in eforturile de refacere a comunitatii locale dupa acel uragan care a avut peste 140 de victime si a cauzat pagube de mai multe miliarde de dolari. Astfel, rockerul a cantat la un concert de caritate organizat in decembrie in favoarea familiilor afectate de urganul Sandy si este copresedintele unei fundatii de caritate, infiintata cu acelasi scop, impreuna cu sotia guvernatorului local, Mary Pat Christie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.