Actorul american George Clooney si iubita sa Stacy Keibler s-au despartit dupa o relatie care a durat aproape doi ani, a declarat o sursa din anturajul celor doua vedete.

Potrivit aceleiasi surse, Stacy Keibler a fost cea care a luat hotararea de a se desparti de celebrul actor american.

"Stacy a rupt aceasta relatie, recent. Are multe lucruri de care trebuie sa se ocupe la Los Angeles, iar el este la randul lui foarte ocupat cu cariera sa, cel putin pana la sfarsitul acestui an", a declarat aceeasi sursa, scrie MEDIAFAX.

Potrivit altor informatii aparute in aceste zile in presa americana, sursa citata de accesshollywood.com afirma ca decizia luata de Stacy Keibler de a se desparti de George Clooney "nu are nicio legatura cu copiii sau cu dorinta de a se casatori".

In ciuda despartirii lor, se pare ca cele doua vedete au decis sa ramana buni prieteni. "Amandoi sunt increzatori in faptul ca vor ramane prieteni", a spus aceeasi sursa. Relatia lui George Clooney cu Stacy Keibler a inceput in vara anului 2011, la scurt timp dupa ce starul american s-a despartit de modelul italian Elisabetta Canalis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.