Oprah Winfrey Network (OWN), reteaua de televiziune detinuta de vedeta americana Oprah Winfrey si Discovery Communications, a inregistrat in trimestrul al doilea din 2013 cele mai mari audiente de la lansarea sa, in ianuarie 2011.

Totodata, audienta din prime time a OWN a crescut cu 32% in trimestrul al doilea, comparativ cu primul trimestru al anului 2013.

Televiziunea detinuta de Oprah Winfrey a avut de strabatut un drum lung pentru atragerea publicului.

Oprah Winfrey a lansat OWN pe 1 ianuarie 2011 si a recrutat cateva staruri de la Hollywood pentru a prezenta propriile talk show-uri pe acest post: Jenny McCarthy, Rosie O'Donnell si Ryan si Tatum O'Neal. Totodata, cativa actori de prim rang - Julia Roberts, Forest Whitaker si Goldie Hawn - au fost cooptati pentru a regiza si prezenta o serie de documentare pentru OWN.

Cand a renuntat la show-ul sau celebru, Oprah Winfrey a spus ca rolul sau in cadrul retelei de televiziune OWN, pe care a lansat-o in parteneriat cu Discovery Communications, va fi sa stea in spatele camerelor de filmat. Dar lucrurile nu au mers conform planului. Audientele inregistrate de reteaua OWN au fost atat de mici incat Oprah a trebuit sa revina in fata camerelor de filmat. Audientele televiziunii OWN au fost revigorate odata cu debutul show-ului "Oprah's Next Chapter", in luna ianuarie a lui 2012, scrie MEDIAFAX.

Retail jobs

Pe de alta parte, in martie 2012, OWN a fost restructurata. Oprah Winfrey a precizat atunci ca televiziunea renunta la 30 de angajati din New York si Los Angeles, intr-un proces de reducere a costurilor. In acest context, si show-ul lui Rosie O'Donnell, care a debutat pe OWN in luna octombrie 2011, a fost anulat.

"Este dificil sa iei astfel de decizii dure care afecteaza vietile oamenilor", a spus Oprah Winfrey, precizand ca actuala situatie financiara a televiziunii nu se potriveste cu structura initiala a costurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.