Trupa de rock britanica Motorhead a anuntat ca isi va anula toate concertele programate in aceasta vara din cauza ca solistul Lemmy Kilmister este grav bolnav, informeaza bbc.co.uk.

"Cateodata nu poti face nimic altceva decat sa urmezi recomandarile medicului", a spus Lemmy, intr-un comunicat, publicat pe site-ul oficial al formatiei.

Sase show-uri au fost anulate, incluzand concerte in Germania, Franta si Rusia.

In iunie, Motorhead a anulat alte trei concerte, dupa ce Lemmy ar fi fost diagnosticat, potrivit presei internationale, cu un hematom - o "punga" de sange formata intr-un organ sau tesut, in urma unei hemoragii, care de cele mai multe ori are drept cauza un traumatism.

Membrii formatiei nu au oferit insa informatii oficiale privind boala de care sufera Lemmy, spunand doar ca trebuie sa "urmeze un tratament pentru o perioada mai lunga de timp". In septembrie, trupa va lansa cel de-al 21-lea album de studio, "Aftershock", care este o continuare a materialului scos pe piata in 2010, "The World Is Yours". Albumul va marca implinirea a 40 de ani de la infiintarea trupei, in 2015.

De la infiintarea ei, in 1975, de catre Lemmy Kilmister, celebra trupa britanica a reusit sa vanda peste 50 de milioane de copii ale albumelor, la nivel mondial, scrie MEDIAFAX.

Dupa lansarea albumelor "Overkill", "Bomber", "Ace Of Spades" si "No Sleep 'Til Hammersmith", Motorhead a devenit cea mai populara si apreciata trupa rock din Marea Britanie si nu numai.

Talentul le-a fost apreciat si recunoscut de-a lungul anilor prin numeroase premii: in 1980, trupa a castigat discul de argint pentru albumul "Bomber", in 1991, a primit o nominalizare la premiile Grammy pentru albumul "1916", iar in 2001, a primit discul de aur pentru piesa "The Game". Printre hiturile trupei se numara "Ace of Spades", "Killed By Death" si "Born To Raise Hell".

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.