Contul de Facebook al popularului prezentator de televiziune a fost suspendat.

Realizatorul de la Antena 3 a declarat razboi retelei de socializare Facebook, dupa ce administratorii site-ului i-au blocat contul.

„Astazi am vrut sa postez si eu ceva pe Facebook si n-am putut. Eram suspendat pentru ca am postat ceva care e in neconcordanta cu politicile Facebook. Nu mi-au spus ce. Cred ca, in curand, imi bag picioarele in Facebook-ul asta, atat la propriu, cat si la figurat. Mi s-a acrit. Cred ca-l inchid”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Joi dupa-amiaza, dupa ce contul sau a fost reactivat, Badea si-a pastrat furia "anti-feisbuchista", postand urmatorul mesaj.

"Gata! M-am saturat de feisbucu asta unde esti suspendat fara niciun motiv sau explicatie doar pentru ca ti-a facut, probabil, nimeni in drum o plangere. Intr-un orizont de timp oarecare voi renunta la mizeria asta si voi putea fi gasit doar pe blog"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.