Actorul canadian Ryan Gosling intentioneaza sa o ceara in casatorie pe vedeta americana Eva Mendes in timpul unei escapade romantice, care este programata dupa terminarea filmarilor pentru lungmetrajul "How to catch a monster", informeaza MEDIAFAX.
Eva Mendes, in varsta de 39 de ani, i-ar fi spus lui Ryan Gosling ca isi doreste sa se logodeasca inainte de a implini 40 de ani si se pare ca actorul de 32 de ani ar fi fost auzit de catre prietenii apropiati ca este ocupat privind cererea in casatorie.

O sursa a declarat pentru publicatia America Star: "Eva i-a spus lui Ryan ca isi doreste sa se logodeasca inainte de a implini 40 de ani, dar el deja planuia sa o ceara in casatorie. El a discutat in secret cu designerul de bijuterii Neil Lane".

Ryan Gosling, care lucreaza in momentul de fata la filmul "How to Catch a Monster", in care debuteaza ca regizor, planuieste o mini-vacanta, in timpul careia are de gand sa-i adreseze marea intrebare actritei Eva Mendes.

''El planificat o escapada romantica imediat ce filmul lor va fi gata. El a pacalit-o pe Eva spunandu-i ca este o excursie in care vor sarbatori finalizarea filmarilor",
a mai adaugat sursa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.