Cantareata canadiana Avril Lavigne s-a casatorit cu compatriotul ei Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback, intr-o ceremonie care a avut loc sambata, in sudul Frantei.

Informatia a fost facuta publica pe Twitter, sambata, de purtatorul de cuvant al agentiei de impresariat care o reprezinta, Mike Heller: "Sunt in sudul Frantei, pentru a o vedea casatorindu-se pe micuta mea Rok star #avril si sunt atat de fericit sa iau parte la aceasta sarbatoare speciala".

Anterior, cantareata in varsta de 28 de ani a declarat ca isi doreste o nunta fastuoasa.

Relatia dintre Avril Lavigne si Chad Kroeger, in varsta de 38 de ani, a fost foarte discreta. Avril Lavigne si Chad Kroeger s-au imprietenit in luna februarie a anului trecut, cand au compus impreuna o piesa ce urma sa apara pe cel de-al cincilea album de studio al cantaretei.

"Intre ei s-a infiripat o frumoasa poveste de dragoste in acea perioada, pe care au petrecut-o compunand muzica impreuna", declara un prieten al cantaretei Avril Lavigne, scrie MEDIAFAX.

Chad Kroeger a cerut-o in casatorie pe Avril Lavigne pe 8 august 2012 si i-a oferit un inel de logodna cu un diamant de 14 carate.

Aceasta este prima casatorie pentru Chad Kroeger si cea de-a doua pentru Avril Lavigne, care a divortat, in 2009, de Deryck Whibley, solistul trupei Sum 41. Ea a avut apoi o relatie cu Brody Jenner.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.