Publicatiile de profil i-ar fi oferit starletei Kim Kardashian suma de 2 milioane de dolari pentru drepturile exclusive asupra primei fotografii a fetitei ei si a rapperului Kanye West.

Starleta americana Kim Kardashian a nascut, pe 15 iunie, primul ei copil, cu o luna inainte de termen.

Fetita a primit numele North (Nord) West si toata lumea asteapta cu nerabdare sa vada cum arata.

Din acest motiv, se pare ca sume colosale sunt vehiculate de publicatiile de profil in schimbul obtinerii dreptului de a avea prima fotografie a bebelusului, care cu siguranta va face ocolul lumii. In 2008, cuplul Brad Pitt - Angelina Jolie a primit suma de 14 milioane de dolari pentru primele fotografii in exclusivitate ale gemenilor lor Vivienne si Knox.

Kim Kardashian si Kanye West au anuntat in luna decembrie 2012 ca asteapta un copil, scrie MEDIAFAX.

La inceputul lunii iunie, vedeta americana Kim Kardashian a devenit din nou o femeie libera, dupa ce divortul de fostul ei sot, jucatorul de baschet Kris Humphries, a fost finalizat.

Acesta este cel de-al doilea divort pentru Kim Kardashian. Starleta americana a fost casatorita timp de patru ani cu producatorul muzical Damon Thomas, de care s-a despartit in 2004.

Kim Kardashian este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare din 2010 - provenind din aparitiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii si a unei creme de bronzat - ridicandu-se la aproximativ 6 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.