Beyonce si sotul sau, Jay-Z, au inregistrat un duet care va aparea pe noul album al rapperului american, "Magna Carta Holy Grail", informeaza thesun.co.uk.

Acesta este primul duet inregistrat de cei doi cantareti dupa "Bonnie & Clyde", lansat in 2003. Piesa, intitulata "Part II (On The Run)" include versuri despre criticile cu care s-au confruntat dupa ce au facut public faptul ca sunt un cuplu.

Cel mai nou album al lui Jay-Z, "Magna Carta Holy Grail", va fi lansat pe 4 iulie pe noua aplicatie pe mobil a rapperului si va aparea pe piata la nivel mondial pe 7 iulie.

Jay-Z a inregistrat albumul "Magna Carta Holy Grail" in colaborare cu Drake, Timbaland, Nas, Pharrell si Justin Timberlake.

Precedentul album solo al rapperului american se intituleaza "The Blueprint 3" si a fost lansat in anul 2009. In 2011, Jay-Z a lansat albumul "Watch the Throne", inregistrat in colaborare cu rapperul Kanye West, scrie MEDIAFAX.

Beyonce si Jay-Z s-au cunoscut in 2002, atunci cand au inregistrat impreuna piesa "Cray In Love", pentru primul album solo al cantaretei americane, "Dangerously in Love". Cei doi artisti s-au casatorit in secret pe 4 aprilie 2008 la New York. Fiica lor, Blue Ivy, s-a nascut pe 7 ianuarie 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.