Cantareata si actrita Cher a declarat recent, intr-o emisiune de televiziune, ca Tom Cruise, cu care aceasta a avut o relatie in anii 1980, se afla in topul 5 al fostilor ei iubiti.

Cher a declarat joi, in emisiunea "Watch What Happens Live" a lui Andy Cohen, de pe Bravo TV: "Multi dintre ei (fostii ei iubiti, n.r.) s-au situat pe primul loc".

"Am avut doar cei mai buni iubiti din istorie", a mai spus celebra cantareata si actrita.

"Unde se situeaza Tom Cruise in aceasta lista", a intrebat moderatorul.

"In topul 5", a spus Cher, in varsta de 67 de ani, adaugand ca lista fostilor ei iubiti este "scurta si draguta". "Nu e o lista lunga, este o lista buna", a mai spus aceasta.

"A fost foarte fierbinte si intens, pentru un moment scurt", a adaugat Cher despre relatia cu Tom Cruise, in prezent in varsta de 49 de ani. "E si un tip grozav", a mai spus aceasta, scrie MEDIAFAX.

In ceea ce priveste viata personala din prezent, Cher spune ca prefera sa nu ofere detalii, pentru ca e dificil sa mentii o relatie daca esti o vedeta.

Cher a anuntat in luna februarie, pe contul sau de Twitter, ca va pleca din nou in turneu, in toamna, desi in urma cu sase ani isi incheia seria de show-uri de adio. Ea a spus atunci ca noul sau turneu va incepe in luna septembrie, in Kansas.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.