Cotidianul satiric The Daily Currant a anuntat ca Will si Jada Smith vor adopta un baietel de 1 an din Moldova.

The Daily Currant citeaza People.com drept sursa si scrie ca Will si Jada au fost inspirati de prieteni pentru a realiza adoptia. S-au uitat la copii din Romania, Ucraina si Serbia inainte ca un prieten sa le sugereze Moldova, "una dintre cele mai sarace tari din Europa si fosta republica socialista".

Nicolae ar trebui luat de familia starului american peste trei saptamani. Mai mult, revista prezinta cazul drept o ocazie pentru a transmite un mesaj de toleranta intre rase.

"Adoptia interrasiala este foarte fierbinte acum. A facut minuni pentru cariera Angelinei si dupa ce am dat gres cu After Earth, sper sa am parte de acelasi noroc. L-am vazut pe Nicolae in patutul lui, avea ochi albastri, par blond si bujori in obrajori. I-am zis Jadei, el este. Faptul ca este un bebelus alb face aceasta adoptie un exemplu inspirational pentru cei care vor sa fie exact ca noi", ar fi zis Will Smith.

In caz ca nu este evident deja, este vorba despre un articol ironic. Acest detaliu nu a oprit mass-media romaneasca sa ia in serios stirea. Libertatea a publicat articolul cu titlul de "Exclusiv" iar evz.ro a preluat rapid stirea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.