Filmul "Razbunatorii/ The Avengers" si serialul "Breaking Bad" au castigat cele mai multe trofee la cea de-a 39-a gala Saturn Awards, organizata miercuri seara, scrie MEDIAFAX.

Astfel, lungmetrajul "The Avengers" s-a impus la categoriile "cel mai bun film science fiction", "cel mai bun regizor" (Joss Whedon), "cel mai bun actor in rol secundar" (Clark Gregg) si "cele mai bune efecte speciale" (Janek Sirrs, Jeff White, Guy Williams si Dan Sudick).

"Life of Pi" s-a impus la categoria "cel mai bun fantasy", "The Cabin in the Woods" a fost desemnat castigator la categoria "cel mai bun film horror/ thriller", iar cel mai recent lungmetraj din franciza "James Bond", intitulat "007: Coordonata Skyfall", a triumfat la categoria "cel mai bun film de actiune/ aventuri".

Matthew McConaughey
a fost desemnat cel mai bun actor, pentru rolul din "Killer Joe". Jennifer Lawrence a fost desemnata cea mai buna actrita pentru evolutia ei din "Jocurile foamei/ The Hunger Games", iar Anne Hathaway a fost desemnata cea mai buna actrita in rol secundar gratie interpretarii personajului Selena Kyle/ Catwoman in filmul "The Dark Knight Rises".

In domeniul productiilor de televiziune, serialul "Breaking Bad" a castigat trei premii Saturn, printre care cel pentru cel mai bun actor in rol secundar (Jonathan Banks) si cel mai bun actor (Bryan Cranston) - un trofeu impartit cu Kevin Bacon ("The Following").

"The Walking Dead"
a fost desemnat "cel mai bun serial difuzat prin cablu", "Revolution" s-a impus la categoria "cel mai bun serial difuzat printr-o retea de televiziune", iar "Teen Woolf" a fost desemnat "cel mai bun serial pentru adolescenti".

Anna Torv a fost desemnata cea mai buna actrita de televiziune.

Premiile Saturn au fost create in 1972, de Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror din SUA, pentru recompensarea valorii productiilor SF, fantasy si horror.

Citeste si:
Primăria Mangalia a renunțat la taxa de parcare în stațiuni
Primăria Mangalia a renunțat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.