Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a incercat sa se sinucida la inceputul acestei luni, dupa ce a aflat ca Prince este fratele ei biologic doar pe jumatate, cei doi neavand acelasi tata, informeaza The Sun.

Paris Jackson, in varsta de 15 ani, a stiut intotdeauna ca nu este fiica naturala a superstarului Michael Jackson, dar a fost convinsa ca Prince este fratele ei, scrie The Sun, citand o sursa apropiata familiei. Adolescenta a crezut tot timpul ca Debbie Rowe este mama lor, iar un barbat anonim, tatal lor.

Dar, cand au aflat, in urma testelor ADN, ca nu au acelasi tata, cei doi tineri au fost devastati. Paris a fost informata de aceste lucruri pentru a fi pregatita, inaintea unui proces dur, ce are ca miza suma de peste 30 de miliarde de euro. Familia Jackson a dat in judecata firma AEG pentru moartea lui Michael Jackson.

Fiica superstarului s-a confruntat cu o depresie si a incercat sa se sinucida, pe 5 iunie. Aceasta si-a taiat venele si a inghitit mai multe pastile. In prezent, adolescenta se recupereaza intr-o clinica din Los Angeles.

"Paris a vrut mereu sa creada ca Michael este tatal sau biologic, dar nu era cazul", a declarat un prieten de familie. "Era convinsa ca ea si Prince erau frati suta la suta. Mereu l-a idolatrizat. Cand a aflat ca nu sunt frati, a cazut intr-o depresie profunda", a adaugat aceeasi sursa.

Perioada de recuperare a adolescentei este de 30 de zile, dupa care Paris va petrece mai mult timp alaturi de mama sa, Debbie. Dupa moartea lui Michael Jackson, Paris a declarat in numeroase randuri ca uraste "circul" din familia sa, dar a ramas apropiata de bunica ei, Katherine, mama superstarului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.