Anca Badiu este decisa sa recurga la serviciile unui medic estetician.

“Am sani mari, foarte mari si ma incomodeaza. Chiar sunt disperata. Nu e bine sa ai sanii atat de mari. Am probleme cu coloana vertebrala din cauza lor, ca sunt prea grei, nu pot face sport, nu pot alerga cum trebuie, in plus, sunt si mica de statura si cu sanii mari, par mai indesata.

Am vorbit deja cu cativa doctori, m-am consultat, am facut si analize si e totul ok. N-am noduli, n-am nicio problema, ma pot opera linistita. Initial, am vrut sa merg la o clinica din Turcia, dar cred ca voi face aici, la noi, in Romania, aceasta operatie.

Deocamdata nu pot face acest pas pentru ca mai am de slabit cateva kilograme. Din cauza tratamentului pe care l-am urmat m-am ingrasat, de cateva saptamani tin diete si fac sport si am reusit sa dau jos cateva kilograme bune. Dar pentru aceasta operatie trebuie sa mai slabesc putin”, a declarat Anca Badiu pentru WOWbiz.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.