John Digweed si Carl Cox mixeaza la Sunwaves 14 Carl Cox mizeaza la Sunwaves 14, scrie iconcert.ro.

John Digweed si Carl Cox sunt primele nume anuntate pentru Sunwaves 14, evenimentul ce se desfasoara intre 16 si 18 august 2013, pe plaja Nord din statiunea Mamaia.

DJ-ul englez, John Digweed, va mixa in a doua seara a evenimentului, pe 17 august 2013, dupa o prestatie in clubul Pacha din Ibiza. Artistul, care a facut seri memorabile si in Bucuresti si Craiova la inceputul acestui an, este unul dintre cele mai vizibile nume pe cele mai multe afise ale evenimentelor la nivel mondial.

Cel de-a doilea invitat confirmat, Carl Cox, revine la noua editie a evenimentului de la mare, dupa ce a mixat in cadrul Sunwaves 8. Rezident al clubului Space din Ibiza, Carl Cox este un nume emblematic pentru muzica techno. DJ-ul britanic a facut performanta in diferite cluburi, dar si la radio BBC 1.

Programul complet si pretul biletelor la evenimentul organizat de catre Sunrise & Kristal Club in statiunea Mamaia vor fi anuntate in perioada urmatoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.