Actrita texana Shannon Richardson a fost arestata vineri pentru trimiterea a trei scrisori continand ricina presedintelui american Barack Obama, primarului din New York Michael Bloomberg si unui activist ce sustine controlul armelor de foc.

Shannon Richardson a fost arestata la Mount Pleasant, in Texas (sud), si a fost prezentata in fata unui judecator federal care i-a oferit detalii despre capetele de acuzare, a anuntat Biroul procurorului districtual.

Ea risca zece ani de inchisoare pentru amenintarea presedintelui Statelor Unite.

"Potrivit mandatului de arestare, Richardson este acuzata ca a trimis pe 20 mai 2013 cu posta trei scrisori continand ricina, o substanta toxica", se arata in comunicatul Biroului procurorului, scrie MEDIAFAX.

I se reproseaza totodata "o comunicare amenintatoare la adresa presedintelui Statelor Unite", se mai arata in comunicat.

Scrisori continand urme de ricina, o substanta mortala, au fost trimise totodata primarului orasului New York Michael Bloomberg si unui membru al unui grup de lobby ce sustine controlul armelor de foc in tara, o cauza promovata de catre Bloomberg.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.