Sarah Jessica Parker va lansa o colectie de pantofi, posete si trenciuri in parteneriat cu George Malkemus, CEO al casei Manolo Blahnik, a declarat aceasta pentru revista Vogue.

Numita simplu "SJP", colectia va include piese in "frumoase combinatii" de culori, a declarat actrita in varsta de 48 de ani, celebra pentru rolul Carrie Bradshaw din serialul si filmele "Totul despre sex/ Sex and the City".

In acest serial, actrita a jucat rolul unei jurnaliste/scriitoare cu un "apetit" insatiabil pentru pantofi, in special pentru creatiile lui Manolo Blahnik. De altfel, intr-un episod din acest serial, Carrie Bradshaw spune: "Am cheltuit 40.000 de dolari pe pantofi si nu am unde sa locuiesc? Voi ramane in istorie ca batrana femeie care a locuit in pantofii ei".

Pantofii din colectia lansata de Sarah Jessica Parker vor avea preturi intre 200 si 300 de dolari, iar posetele, inspirate de stilurile anilor '70 - '80, vor costa maximum 700 de dolari, scrie MEIDAFAX.

Actrita spune ca aceasta colectie va include accesorii unice, cu combinatii de culori mai putin intalnite in garderoba oamenilor obisnuiti.

George Malkemus este CEO al companiei Manolo Blahnik de 31 de ani si este creierul din spatele succesului comercial al acestei case de moda. Spaniolul Manuel "Manolo" Blahnik Rodríguez este un designer de pantofi extrem de celebru, fondatorul brandului care ii poarta numele. Creatiile sale exclusiviste sunt purtate de vedete din lumea intreaga.

Colectia de accesorii creata de Sarah Jessica Parker va fi comercializata exclusiv in magazinele Nordstrom.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.