Top-modelul brazilian Gisele Bündchen va lansa propria colectie de lenjerie intima, pentru care face si reclama.

Gisele Bündchen a devenit celebra pentru ca a facut parte multi ani din grupul de top-modele al casei de moda Victoria's Secret.

Vedeta in varsta de 32 de ani a realizat recent o sedinta foto pentru propria colectie de lenjerie intima, Gisele Bündchen Brazilian Intimates, care va fi lansata curand. Dupa ce a nascut al doilea copil, o fetita pe nume Vivian Lake, in decembrie 2012, Gisele si-a recapatat trupul de top-model in doar sase luni, cu ajutorul unui program de exercitii fizice care a inclus si miscari de kung-fu, dar si al unei alimentatii echilibrate.

Gisele Bündchen este casatorita cu fotbalistul american Tom Brady, in varsta de 35 de ani, din februarie 2009. Cei doi mai au impreuna un baietel, Benjamin, care s-a nascut in decembrie 2009, scrie MEDIAFAX.

In iunie 2012, Gisele Bündchen s-a situat, pentru al saselea an consecutiv, pe primul loc in topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicatia Forbes, cu venituri de 45 de milioane de dolari obtinute in perioada mai 2011 - mai 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.