Top-modelul Linda Evangelista si iubitul ei, Peter Morton, au decis sa se desparta pentru ca nu au reusit sa se puna de acord in privinta orasului in care doreau sa locuiasca impreuna.

Celebrul model, care are un fiu, Augustin James, in varsta de sase ani, de pe urma unei relatii pasagere cu miliardarul François-Henri Pinault, a inceput o relatie cu omul de afaceri Peter Morton in 2006.

Potrivit New York Post, Linda Evangelista doreste sa ramana la New York, in timp ce Peter Morton vrea sa locuiasca majoritatea timpului in vila sa din Malibu. Linda, in varsta de 48 de ani, a inceput relatia cu Peter Morton - care este cu 19 ani mai tanar decat ea - in anul 2006, cand era insarcinata cu Augustin, scrie MEDIAFAX.

El i-a fost alaturi in timpul bataliei juridice pentru obtinerea custodiei cu magnatul François-Henri Pinault - care este casatorit in prezent cu actrita Salma Hayek. Acel proces s-a incheiat printr-o intelegere amiabila, in mai 2012.

Cei doi s-au mai despartit o data in 2010, dar s-au reimpacat la scurt timp dupa aceea.

Spre deosebire de alte colege din generatia sa, precum Naomi Campbell, Helena Christensen, Cindy Crawford si Elle MacPherson, care s-au indreptat si spre alte domenii, precum fotografie, actorie, design vestimentar si televiziune, Linda Evangelista a ramas fidela modelling-ului, datorita caruia a devenit celebra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.