TVR a anuntat ca nu are fonduri pentru a organiza Festivalul de Muzica Cerbul de Aur, scrie adevarul.ro.

Televiziunea nici nu a vrut sa cedeze marca autoritatilor locale, care ar fi fost dispuse sa organizeze in continuare festivalul. Pentru a pastra oarecum traditia Primaria Brasov vrea sa organizeze Festivalul „Remember Cerbul de Aur“.

„Vrem sa facem un festival la care sa participe o parte dintre cei care s-au lansat la acest eveniment si apoi au devenit celebrii, cum ar fi Julio Iglesias, care a participat in concurs din partea Spaniei in anul 1969, sau Christina Aguilera care, la doar 17 ani, in 1997, pasea pe scena Cerbului de Aur in calitate de concurenta din partea Statelor Unite.

Am discutat si cu renumitul naist Nicolae Voiculet, cel care de fapt ne-a dat aceasta idee, si care si-a aratat disponibilitatea de a ne ajuta sa luam legatura cu o parte dintre cei care au concertat la Brasov. O sa discutam cu cei de la TVR sa ne puna la dispozitie filmari de atunci si ar putea fi un eveniment inedit si care ar putea atinge dimensiunea vechiului festival”, a explicat viceprimarul Adrian Atomei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.