Al 11-lea actor care a interpretat faimosul personaj Doctorul a hotarat ca anul viitor va parasi serialul.

Matt Smith a fost ales in 2009 sa-l interpreteze pe Doctorul din "Doctor Who", inlocuindu-l pe David Tennant. Actorul va aparea in doua episoade speciala anul acesta: Aniversarea a 50 de ani de Doctor Who (difuzata in noiembrie) si episodul special de Craciun. In 2014 vom avea un nou Doctor.

Declaratia lui Matt Smith:

“Doctor Who a fost cea mai incredibila experienta din viata mea si asta se datoreaza in primul rand colegilor, echipei de productie si fanilor. Sunt incredibil de recunoscator pentru munca lor depusa zi de zi pentru a realiza toate elementele serialului si pentru a-l livra publicului. Multi dintre ei mi-au devenit prieteni si sunt incredibil de mandru de tot ce am indeplinit in ultimii patru ani.

Devotamentul fanilor DW este remarcabil. Va multumesc ca m-ati sprijinit si pe mine, nuamrul 11, desi nu am terminat inca. Ma intorc pentru Aniversare si pentru urmatorul episod special de Craciun.

A fost o onoare sa joc acest rol, mostenit de la arti mari actori si ca am pilotat TARDIS-ul o leaca alaturi de ‘o roscata, un nas si o fata imposibila’. Dar Tranzalore ma cheama acum. Va multumesc. Matt”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.