Jon Bon Jovi a renuntat la onorariul sau pentru concertul pe care trupa din care face parte, Bon Jovi, il va sustine pe 27 iunie la Madrid, in contextul crizei economice din Spania.

In urma deciziei sale, biletele pentru acest concert, care au preturi neobisnuit de mici, au fost deja epuizate.

Biletele pentru concertul de la Madrid au avut preturi cuprinse intre 18 euro si 39 euro. In schimb, biletele de la concertul pe care trupa Bon Jovi il va sustine luna viitoare la Manchester, in Marea Britanie, costa, in medie, 76 euro.

Rockerul american s-a temut ca foarte multi fani spanioli ai trupei Bon Jovi nu vor putea sa isi permita sa plateasca pretul intreg al unui bilet.

In varsta de 51 de ani, Jon Bon Jovi a dezvaluit pentru cotidianul spaniol El Mundo ca, atunci cand managerii sai au alcatuit programul turneului european al trupei Bon Jovi, Madridul fusese exclus de pe lista destinatiilor de concerte, intrucat se temeau ca biletele vor ramane nevandute, din cauza profundei crize economice cu care se confrunta Spania, scrie MEDIAFAX.

Dorind sa nu isi dezamageasca fanii din Spania, Jon Bon Jovi a luat hotararea de a renunta la onorariul sau pentru acel concert si de a canta gratis la Madrid, pe 27 iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.