Larry King, fostul prezentator-vedeta al unei emisiuni difuzate de postul de televiziune CNN, a anuntat miercuri ca emisiunea sa - "Larry King Now" - va fi difuzata de acum inainte de un post TV rusesc pro-Kremlin.

Margarita Simonian, redactorul-sef al postului public de televiziune Russia Today (RT), a postat un link pe contul ei de Twitter care trimite utilizatorul la inregistrarea video in care Larry King si-a anuntat noul proiect, scrie MEDIAFAX.

"Mi-ar placea mai degraba sa pun intrebari acelor oameni care detin puterea decat sa vorbesc in locul lor", a declarat Larry King in acel anunt.

"De aceea veti putea sa vedeti emisiunea mea, «Larry King Now», aici, pe RT", a precizat jurnalistul american.

Larry King ar putea sa intervieveze politicieni rusi, potrivit RT, un post public specializat in difuzarea de informatii, care transmite in limbile engleza, araba si spaniola.

"Suntem incantati sa colaboram cu Larry King, care este o adevarata legenda a televiziunii. El pune intotdeauna intrebari directe si fara compromisuri interlocutorilor sai (...), iar acest lucru se inscrie perfect in conceptul postului nostru", a declarat Margarita Simonian, citata de agentia de presa Ria-Novosti.

Data lansarii noii emisiunii pe postul RT nu a fost precizata. Larry King, in varsta de 79 de ani, a prezentat celebra emisiune "Larry King Live" pe postul american CNN, din 1985 pana in 2010.

Postul RT, infiintat in 2005 cu numele Russia Today, este finantat de statul rus. Post international de informatii, RT vizeaza in principal difuzarea punctului de vedere al oficialilor rusi despre diverse chestiuni din tara lor, dar si din lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.