Colectia "Urzeala Tronurilor", de George R.R. Martin, romanul lui Stephen King "Sub Dom" si volumul "Intre acte" al maestrului Radu Beligan se numara printre cartile considerate de edituri vedetele acestei editii a Salonului International de Carte Bookfest.

La cea de-a VIII-a editie a Salonului International de Carte Bookfest, cele aproape 200 de edituri participante au adus pentru publicul vizitator aproape 1.000.000 de volume, dintre care cateva mii de titluri noi, dar si 300 de evenimente interactive, care vor reuni cititori, scriitori, artisti si personalitati culturale. Vizitatorii se pot bucura de reduceri de pana la 50% la standurile editurilor si vor putea castiga in premiera premii consistente la tombolele Bookfest.

Astfel, Humanitas le-a pregatit si anul acesta cititorilor lui Neagu Djuvara o sesiune de autografe, la standul editurii fiind invitati si Gabriel Liiceanu, Dan C. Mihailescu, Jan Koneffke si Mircea Cartarescu.

"Vor fi peste 20 de evenimente la standul Humanitas, sambata si duminica vor fi doua zile de spectacol, cand cititorii nostri il vor putea intalni pe Lucian Boia, cu bestsellerul «De ce este Romania altfel», editia a II-a adaugita, cartea lui cea noua «Sfarsitul Occidentului? Spre lumea de maine»", a declarat pentru MEDIAFAX directorul Humanitas, Lidia Bodea, scrie MEDIAFAX.

Editura Humanitas va avea la Bookfest o reducere generala de 10%, dar la unele carti aceasta poate ajunge pana la 35%. Pe de alta parte, cele 18 editii de colectie care au aparut la Humanitas in ultimele luni - carti intr-o prezentare grafica de lux, cu hartie deosebita si ilustratii - vor avea preturi speciale.

Sambata, de la ora 13.30, la standul Humanitas va fi lansata cartea "Cele sapte vieti ale lui Felix K .", de Jan Koneffke, unul dintre scriitorii germani prezenti din partea celor trei tari invitate de onoare la Salonul International de Carte Bookfest - Austria, Elvetia si Germania.

Tot sambata, de la ora 11.00, actorul si regizorul Radu Beligan isi lanseaza, la editura ALL, cartea "Intre acte", aceasta fiind descrisa ca "o culegere de insemnari, cugetari, rememorari si comemorari care constituie tot atatea documente ale istoriei si filosofiei teatrului. Fie ca istoriseste o anecdota, fie ca povesteste o intalnire cu Salvador Dali sau cu Eugen Ionescu, fie ca alcatuieste tablouri succinte si graitoare ale mostrilor sacri ai scenei romanesti, fie ca face subtile analize conceptuale ale fenomenului teatral, Radu Beligan ramane inconfundabil".

Citeste si:
Volumul total al lucrărilor de construcții a crescut cu 6,1% în...
Volumul total al lucrărilor...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.