LifeStar 29 Mai 2013 00:24
 Aida Parascan a triumfat dupa un sezon plin de aventuri culinare in campionatul "Masterchef", scrie MEDIAFAX.

Aida Parascan este marea castigatoare a finalei "MasterChef", care a fost difuzata marti seara in direct la Pro TV, ea castigand si marele premiu in valoare de 50.000 de euro, dupa ce a incantat juriul cu talentul sau gastronomic.

La Pro TV, marti seara, s-a dat lupta finala intre cei sase finalisti ramasi in joc pentru titlul de "MasterChef al Romaniei" - Ana Rotaru, Alexandru (Alex) Hora, Nicusor Coroama, Mihai Toader, Maria Pop si Aida Parascan.

Aida Parascan, cel de-al doilea "MasterChef" al Romaniei, a fost desemnata castigatoare de catre cei trei jurati in urma unei lupte stranse, in care s-a "duelat" in preparate cu Alex Hora (care s-a situat pe locul al doilea) si Mihai Toader (locul al treilea), dupa ce Ana Rotaru, Maria Pop si Nicusor Coroama au au fost eliminati in urma primelor probe ale marii finale.

In lupta lor pentru titlul de "MasterChef", Aida, Alex si Mihai au semnat primul lor "autograf culinar". Acestia au avut sarcina de a gati meniul pe care ar vrea sa il ofere ca specialitate in restaurantul lor. In acest sens, cei trei au avut libertatea sa experimenteze in orice zona culinara si sa faca tot ceea ce ii reprezinta.

Astfel, Aida a pregatit peste cu sos de fenicul cu sofran, muschi de porc marinat in ulei de masline si cu ierburi aromate, dar si miel cu ceapa caramelizata si otet balsamic. Alex a gatit muschi de vita invelit in zucchini, cu sos de visine cu ciuperci, rulada cu legume si sos bechamel, dar si piept de rata pe un pat de salata alpina. Mihai a gatit foie gras, midi si mere, dar si miel cu varza caramelizata.

Titlul de "MasterChef" a fost primit de Aida, deoarece "farfuriile ei au fost impecabile", dupa cum au spus juratii.

Faptul ca Aida a castigat finala s-ar putea sa nu fie o stire de mare senzatie pentru multi, deoarece presa mondena a dat in vileag rezultatul final al concursului in urma cu o luna jumatate.

Aida Parascan a povestit:

"Am fost nevoita sa iau mereu viata de la capat. Fetita mea cea mare am nascut-o la 19 ani si jumatate, sotul meu a murit intr-un accident de masina si tot timpul a trebuit sa o iau de la capat. Am avut o situatie extrem de modesta. Daca vreti sa va spun: nu am avut nici macar posibilitatea de a-mi termina liceul. Nu am absolut nimic sa le reprosez parintilor mei. 100% n-a crezut nimeni in mine cand am ajuns la Masterchef. Nici prieteni, nici familie, nimeni. Mi-au spus sa raman acasa cu copiii."

Citeste si:
Concursul Complet Internațional de la Karpatia Horse Show,...
Concursul Complet...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.