Fostul tenisman Ilie Nastase si iubita sa Brigitte Sfat si-au depus actele de casatorie la Serviciul de Stare Civila de la Directia de Evidenta Persoanelor Timisoara.

Directorul Directiei de Evidenta Persoanelor Timisoara, Vasile Tarciatu, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca fostul tenisman Ilie Nastase si iubita acestuia, Brigitte Sfat, si-au depus actele in vederea casatoriei, la Timisoara.

"Ei au depus actele in 24 mai. Noi avem obligatia sa facem publicatia casatoriei. Daca este facuta publicatia, inseamna ca in zece zile se pot casatori, dar am inteles ca n-au fixat data. Trebuie doar sa nu fie mai devreme de zece zile si sa nu expire certificatele medicale. Oricum, daca expira certificatele, pot aduce altele. Au ales Timisoara (pentru a-si depune actele - n.r.), dar mai nou, potrivit Codului Civil, se pot casatori si in alta parte, in tara. Cred ca motivul pentru care au ales Timisoara este legat de viitoarea sotie a domnului Ilie Nastase, ma gandesc ca ea are familia aici", a afirmat Tarciatu.

Ilie Nastase si Brigitte Sfat formeaza un cuplu din anul 2010. Amandoi au mai fost casatoriti. Ilie Nastase are cinci copii din casniciile anterioare, iar Brigitte Sfat are doi copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.