Formatiile The Troggs si The Animals vor canta la Festivalul Rock in Parc, care va avea loc in perioada 13 - 14 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.

Pe langa legendele rockului clasic The Animals si The Troggs, vor concerta alte 15 trupe autohtone, care si-au castigat dreptul de a participa la festival in urma unei selectii atente a publicului si a juriului din cele trei etape de calificare desfasurate in lunile noiembrie 2012, martie si aprilie 2013.

Mai mult decat atat, invitati speciali vor fi membrii trupei Riff, care ii vor incanta pe cei prezenti cu piese nemuritoare, precum "In loc de bun ramas", "Cercul vietii" si "Ochii tai".

Trupa The Troggs va canta in seara de 13 iunie, de la ora 22.00, iar The Animals va concerta pe data de 14 iunie, de la 22.30.

Festivalul Rock in Parc este un eveniment prezentat de Centrul Cultural pentru UNESCO "Nicolae Balcescu" si Primaria sectorului 4 si organizat de Phoenix Entertainment si Sfinx Experience.

The Troggs, una din cele mai mari trupe britanice ale anilor '60, este celebra, printre altele, pentru hitul "Love is all around", de la a carui lansare s-au implinit, anul acesta, 45 de ani.

Infiintata in anii 1960, formatia The Animals s-a facut remarcata de-a lungul timpului in industria rockului mondial prin melodii precum: "The House of The Rising Sun", "We Gota Get Out of This Place" si "Don't Let Me Be Misunderstood", dar si prin influentele din muzica lor - blues-rock, british blues si psychedelic-rock.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.