Matusa actritei Angelina Jolie a murit din cauza unui cancer mamar duminica, la aproape doua saptamani dupa ce artista americana a anuntat ca a suportat ea insasi o dubla mastectomie intrucat a fost diagnosticata cu o gena care creste cu 87% riscul de a dezvolta un cancer la san.

Debbie Martin, sora mai tanara a mamei actritei americane, a murit la varsta de 61 de ani, la Palomar Medical Center din orasul californian Escondido, aflat in apropiere de San Diego. Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al acestei clinici medicale, scrie MEDIAFAX.

Sotul ei, Ron Martin, a declarat pentru postul de televiziune britanic Sky News ca sotia lui era purtatoare a aceleiasi gene "defectuoase", BRCA1, cu care a fost diagnosticata si Angelina Jolie.

Mama actritei Angelina Jolie, Marcheline Bertrand, a murit din cauza cancerului ovarian, in 2007, la varsta de 56 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.